Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı
Alt 09.10.2009, 12:00   #84
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Degerli Hemsehrim Tekar belirtiyorum bu isi profosyonelce yapiyor olabilirsiz ne yaptiginiz isi hafife aliriz nede bu konuda bilgi ve meziyetinizi.. Bir hemsehrimiz olarakda yaptiginiz isi zirvede en iyisi olarak yapmanizi temenni ederiz.. hepimizin burada ortak kaygisi SivasSporun basarisidir. Bu basariya katki saglayan her düsünce ve görüs ve caba anlamlidir. ama bunu yaparkende ne Camiayi hafife nede bu camianin bir ferdini hafife almadan mütevazi bir bicimde düsünce belirtmek insani bir erdemdir.

Umarim sahip oldugunuz bilgi ve beceriyi günü geldiginde SivasSporun Güclenmesi icinde kullanirsiniz. özellikle bu yil bu konuda cok da verimli isler yapilmadi Meslektaslariniz tarafindan SivasSpor ve Camiamiz adina!!!!
Bizim mesleğin Türkiye'de ahlaki boyutu epeyce yerlerde sürünüyor. Menejerler tüm dünyada adeta mafyalaşmış konumdalar. O yüzden dikkat etmek gerekir.Bu zorluklar nedeniyle bir Avrupa kulübünde çalışmayı tercih ettim. Adamların bir sistemi var ve bu sistemde bana da bir yer verdiler. Türkiye'de ise sistem denen bir şey yok. Bu sistemsizlik nice yetenekli gencimizin yokolup gitmesine neden oluyor. Umarım akılcı hamlelerle Sivasspor bir sistem kurar da Türkiye'de bir öncü olur.
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kederli Yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...