Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Sen bile gelsen Muhsin Ertuğral'dan daha iyi olabilirdin. En azından denenmemişsin.
Yahu bir önceki mesajda öneri dahi sundum ama suçlu benim yine. İşi cidden teknik direktörlük olan birisi gelsin 5 yıllık imzayı atsın. O saatten sonra ne başkan ne yönetim ne taraftar açsın ağzını. 5 yılın sonunda memnunsak sözleşme yenilenir değilsek görevine son verilir. Sistem budur.
|
Aksine Ben Muhsin hocanın yerinde olsam gelmezdim ne işim var kardeşim takım bağıra bağıra ben düşüyorum diyor şehir desen Cape Town gibi bir yerden küçük bir anadolu şehrine geliyorum Bülent hocamız ne diyordu anlaşacağım adamı önce İstanbula getiriyorum imzayı attırıyorum sonra Sivasa götürüyorum adam nereye geldiğini anlamıyor diye para için geliyim desem ayda 25bin dolar bu adam güney afrikada ne kadar alıyordu bedavaya mı çalıştırıyordu güney afrikadali son kupa finalinin toplam primi 3 milyon dolarmış aşağı yukarı bu paraları alıyordu Bu adamın tek amacı başarılı olup ülkesine kendisini kanıtlamak şov yapmayacak en azından işini yapacak
pro lisans sahibi bir teknik direktörü utanmasanız Sivas demirspora bile layık görmeyeceksiniz