Alıntı:
zubiceman28 Nickli Üyeden Alıntı
Bir Giresunspor taraftari oldugum halde forumunuzu uzun zamandir takip ediyorum (Dedemin babasi Sivastan Giresuna gelmis ve cerkesdir, samimi oldugum bircok arkadasimda sivasli belkide bu nedenle) gercekten turkcell super ligine renk katan bir takimsiniz insallah dahada iyi olacaksiniz takiminizla gurur duyun derim 1995 yilinda 3. ligde oynuyordunuz cok iyi bir cikis yakaladiniz yonetiminiz ve taraftariniz gercekten cok saglam.
Site modetorlerinden gunay yazilarini okudugum kadariyla cok efendi biri ben bu foruma uye oldugumda bana ilk hosgeldin diyenlerdendir aslinda tum bunlari buraya yazmayacaktim ancak sivasspor.com web safyasi forumu olarak benim bildigim ilk anadolu klubu bayan modetorune sahipsiniz ORHAN_NILAY hanima bende basarilar diliyorum insallah futbolla ilgilenen bayan sayisi dahada artar ve holiganizmin onune gecilir (en azindan artik tuttugumuz takimlarin tum maclarini seyircili olarak izleme sansi buluruz).
Forumdaki tum yigido ve yigide kardeslerime selamlarimi iletiyorum.
|
Arkadaşım çok teşekkür ederim. Bende bayanların futbola ilgilerinin
artmasını. Stadyumlarda ve Sitemizde daha fazla aktif bayan görmeyi ümit ediyorum.