Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?
Alt 15.10.2009, 12:20   #60
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Komik olma

Futbolun f sini bilmesem futboldan profesyonel olarak ekmek yiyemem. Üstelik Türkiye dışında. Adamlar salak o yüzden maaş veriyorlar bana demek

Buyrun istediğiniz kadar tartışalım. Mesela bir soru sorarak başlayayım. Türk futbolunun alt yapı eksikliği ve Avrupa kulüplerinin fazlası nedir?

Genç bir futbolcunun gelecek vaad ettiğini nasıl anlarsınız? Sistemi nedir?

Buyrun başlayın...
sana kimsenin futbolla ilgili maaş verdiğine inanmıyorum. sen eğer futboldan anlasaydın daha yeni gelen bir hocaya ki bu adam yıllardır profesyonelce hocalık yapmış birisi. beğenir yada beğenmezsin başarılara imza atmış birisi. art niyetle konuşarak daha bir kaç yıllık hocalık tyapmış olan birisiyle mukayese etmezdin. bir insanın faydalı olup olmadığını bir kaç maç olduktan sonra ve antremanlarındaki uyguladığı sistemlerle ekollerle anlayabilirsin. sen daha adam başlamadan körün anasını bellediği gibi takdın. yok bir çuval un falan. varsa futbolcu daha öncedende ben sana yazdım bir kamyon un benden iki futbolcu getir bize. daha bir kaç kamyoında veren olur herhalde. bilgin olsaydı önce bu adamın ortaya çıkaracağı takımı bir görürdün. bir sistemmi uygulayacak. yanlışlıklarmı yapacak. hangi futbolcuyu serbest oynatacak yada herkese bir görevmi verecek. takımın dinamosu kim olacak. bir bekle. defanstaki zaaflar nasıl halledilecek. bu kadar kötü transferde ortaya nasıl bir takım çıkacak. sen beklemeden bu adamı kötülemeye başladın. düşme hattındaki bir takıma geldiği için ve bu cesareti gösterdiği için bu hocaya teşekkür edeceğimize sen ve senin gibi futbol cahilleri neler yazıyor. kardeşim aslolan sivasspordur. bülent uygunu iyi tanırım ben. senin yaşın belki yeter belki yetmez bilmiyorum ama ben 52 yaşındayım. sivasa nasıl geldiğini nasıl kadro dışı bırakıldığını sivasa geldiği zaman hangi arabası vardı şimdi neleri var hepsini iyi bilen birisiyim. sivaslı bülent uyguna vefasızlık yapmamıştır. bülent uygun kendini bir anda kaf dağında görmüştür. mesele o.büyüklerimizin sözleri var ne oldum dememeli ne olacağım demeli. ahde vefa gütmeyen itten aşağıdır derler. bence sen bülent uygun taraftarlığını bırak ve sivassporlu ol. bu daha yakışacaktır sana. herkes seni daha sempatik görecektir.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...