Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Mehmet yıldız sivassporumuza daha çok hizmet edecek kapasitede bir futbolcu yanlış doktorlara tedavi olması sunucunda tedavi süresi uzamıştır bazı arkadaşlarım hemen satıyorlar sanki sivassporun kasası para cakılı hangi parayla hangi futbolcuyu alacağız senin sakat satalım gitsin dediğin beğenmediğin mehmet yıldızı başka külüpler enayimide sakat futbolcuyu alsın öyle kolaymı mehmet yıldız gibi futbolculara sahip olmak bu tip futbolcuları her hoca takımında görmek ister mehmet yıldız sivassporumuz için bir şanstır gecenlerde sivassporumuza sponsorluk yapacak olan acıbadem hastaneleri için bu sitede bana göre çok yanlış eleştiriler yapıldı vay neymiş sivassporun sokağa atılacak parası yok sivas dururken acıbadem nerden cıktı gibi boş laflar ediliyor işte futbolcumuzun akibeti ortada iyi bir hastaneyle anlaşmış olsaydık şu anda mehmet yıldız sivassporumuzda top oynuyor olurdu
|
hastane mevzusunda fikir üretemem. o konularda uzaman kişiler konuşmalı bence. sanırım sivassporunda bu konuda karar verebileceği uzman nitelikli yöneticileri vardır. burada yazmakla olmaz. ama mehmet yıldız konusunda bazı takımlardaki olan uygulamalardan dolayı fikir beyan edebilirim. mesela fenerbahçede edu hiç te sıradan bir futbolcu değildi ama baktılarki iyileşeceği yoktu transferi dondurdular. oynamadığı yerde bir sürü ödeme yapmakta sivassporun çıkarlaına ters olur. eğer birkaç haftaya iyileşecekse amenna. ama bu sezonu kapttıysa sivasa külfet getirmekten başka neye yararki. bir sene boyunca sakatlıkkla uğraşan bir futbolcuya neden para verilsinki. real madridmi oldukki o kadar paramız olsun. hem bütçemiz yok diyoruz hemde neler düşünüyoruz. hemen harcansın demiyorum. eğer sezonu kapattıysa diyorum. yanlış anlaşılma olsanın. tabikiki mehmet yıldız iyi futbolcu.tabiki bize katkıları var. inkar etmiyoruz. sağlam olan paşekoyu bize faydası yok diye nasıl harcadı bülent uygun. hafızalarımızda değilmi.