Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sahada Yıkılmadı Masadan Kalkamıyor
Alt 15.10.2009, 22:06   #51
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sahada Yıkılmadı Masadan Kalkamıyor

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hastane mevzusunda fikir üretemem. o konularda uzaman kişiler konuşmalı bence. sanırım sivassporunda bu konuda karar verebileceği uzman nitelikli yöneticileri vardır. burada yazmakla olmaz. ama mehmet yıldız konusunda bazı takımlardaki olan uygulamalardan dolayı fikir beyan edebilirim. mesela fenerbahçede edu hiç te sıradan bir futbolcu değildi ama baktılarki iyileşeceği yoktu transferi dondurdular. oynamadığı yerde bir sürü ödeme yapmakta sivassporun çıkarlaına ters olur. eğer birkaç haftaya iyileşecekse amenna. ama bu sezonu kapttıysa sivasa külfet getirmekten başka neye yararki. bir sene boyunca sakatlıkkla uğraşan bir futbolcuya neden para verilsinki. real madridmi oldukki o kadar paramız olsun. hem bütçemiz yok diyoruz hemde neler düşünüyoruz. hemen harcansın demiyorum. eğer sezonu kapattıysa diyorum. yanlış anlaşılma olsanın. tabikiki mehmet yıldız iyi futbolcu.tabiki bize katkıları var. inkar etmiyoruz. sağlam olan paşekoyu bize faydası yok diye nasıl harcadı bülent uygun. hafızalarımızda değilmi.
hiko58 kardeşim bir günde bir mesajınıda sayın bülent uyguna muhallefet etmeden veya sayın bülent uygunun adı gecmeden yaz sanki yunan tohumu ayıptır günahtır bu sitede yüzlerce kişinin değer verdiği insanlara en azından saygı göster bırak artık sayın bülent uygunun peşini adam cekti gitti sivastan senin ne alıp veremediğin var söylede bizde bilelim kulübün menfaatlerini sen mecnun başkandan veya yönetim kurulundan tüm taraftarlardan dahamı çok düşünüyorsun eğer bir aleverası varsa başkanımızın koparamayacağı iş yoktur dosca ayrılan bir insanın arkasından konuşmak yiğido duruşuna yakışmaz kaldıki bu insan sivassporumuza tarih yazdıran bir şahsiyet sen kalkıyorsun bütün mesajlarında eski hocamıza nefret ve kin güdüyorsun sana hiç yakıştıramıyorum allah aşkına yeter artık her eleştirinin bir sınırı olmalı

NOT: Bir daha benim mesajıma karşı cevap yazma
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla