Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gençlerbirliği 2- Sivasspor 0
Alt 18.10.2009, 15:59   #84
MERİTHAN58
Acemi Yiğido

MERİTHAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 MERİTHAN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gençlerbirliği 2- Sivasspor 0

Bülent istifa diye statta yırtınanlar nerede acaba. bir insanda hiç mi vefa olmaz arkadaş. 2 yıl bizi başarıdan başarıya koşturmuş adamı daha 4. maçta istifaya davet etti bu taraftar. bunu yapanların çoğuda galatasaraylı beşiktaşlı çekirdekçi tayfasıydı. adam fenerli diye istifaya çağırdılar. fenerliyse fenerli ne var bunda anlamıyorum ki. neymiş fenere hep yatıyormuş geçen sene feneri ne gs ne bjk ne ts yenebildi sadece biz yendik. bunuda unutmayın. istanbul yalakaları yüzünden teknik direktörden olduk.

anti-İSTanbul anti-3 yütülmüşler hepside kahrolsun.

içimizdeki istanbul yalakaları temizlenmedikçe sivasspor 2.takım olmaktan kurtulmadıkça zaten başarılı olamayız. taraftar taraftar değil ki. biraz bursaya eskişehire bakında taraftarlık öğrenin. geçen antalya maçında maratona gittim es kaza. gitmez olaydım sanki koyun sürüsü. güneş yüzündende başlarına karton şapka takmışlar tam sürü ya. bu taraftara böyle takım lazımda sonunda kavuştular arzuladıkları takıma. artık rahat rahat maç izlesinler. biz doğru dürüst taraftar değiliz ki doğru dürüst takımımız olsun.