Alıntı:
ahbey Nickli Üyeden Alıntı
Herkes Ersen Martin'e yükleniyor. Ersen Martin ilk 11 de oynamadığı zaman takımın forvet gücü azalıyor. Gol atamazsak bile kaleye vuruş yapabiliyoruz.
Kamanan çok iyi golcü olabilir ama lütfen bir Ersen'in bir de Kamanan'ın oyun tarzına bakın. Ersen top saklayabilen, topları kendi takım arkadaşlarına ulaştırabilen ve top indiren bir futbolcu. Kamanan ise bu yapının tam tersi, mesela Gençlerbirliği maçında aldığı topların %70-%80'nini kaybetti.
Kamanan ceza alanı içinde oynar ise faydalı oluyor. Ersen ise hem ceza alanı içinde hem de dışında faydalı oluyor. Bana göre ersen martin iyi futbolcu..
|
Bak degerli kardesim ben bu kiyaslamayi dogru bulmuyorum.Ersan Bana göre artik miladini doldurmus. düzelmek icin kendisininde gayreti yok.inan bana ersana taninan sans lig basladigindan bu tarafa Kamanana inaniyorumki hem takim olarak ligin dibinde olmazdik hemde kamanan bu ligde gol kralaligina aday olurdu... kamanana saniyorum takim icinde gruplasmis bir takim Futbolcu yapisinin kiskancligi ve tavri var bu adam takim arkadaslarindan yeteri kadar top alamiyor.sadece Erman denen oyuncumuz kamananla uyumlu oynasa idi su ana kadar Kamanin en az 10 golü vardi. digerleri ha keza. kamanan oynadigi maclarda pas alip attigi tek gol Ibrahim Sahinin pasi var. Orta saha Forvetini calistirmiyor bencil,egoist ve daginik oynuyor. kisaca akli ile oynayip oyun daraltan yok pres yapan rakibi ortasahada karsilama anlayisi bizim takimda yok..Dikkat edin Top rakipdeyken rakibi karsilayan defansimiz oluyor.. Modern futbol da bu yok bunu yaparsan rakibine yari yariya zaten her pozisyonda gol sansi veriyorsun demektir..
Bizim ortasahamiz sorunlu. kanatlar sorunlu göbek sorunlu defans ve ortasaha arasi sorunlu.. defansin bukarad hata yapiyor diye siritmasinin altinda bu gercek var.. Ayrica Ersan Kamana nin kiranponunun civisi bile olamaz Kamanan her yerden gollük vurus yapabilecek nitelik de biri yeterki arkadaslari ona bu sansi sürekli versin.ersan dedigin adam en az bes macda cercevenin dibinde zor olani yapip topu disari atiyor..Onun icin Kamanan Bu takimin Can simidi Mehmet yildiz geldiginde Bu Hucum gücü katbe kat artacak..