Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertuğral : Toparlanacağız
Alt 19.10.2009, 18:13   #5
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Ertuğral : Toparlanacağız

hocam sonuna kadar arkandayız destekliyoruz her hocayı destekleriz tabki ilk maçına çıktın bi anda bi şeyler düzelecek değil ben senden 2.yarı için aradaki takviyelerin için umutluyum afrika bir futbolcu madeni ve sende burada iyi bir teknik adamsın inş sağlam ucuz maliyetli futbolcular getirirsin 2.yarı için umutluyum aslında kadro geneline baktığımızda çokta kötü değiliz kazanmayı çok özledik başarıyı çok özledik bir mehmet bi abdurrahmanın olmaması ne hale getirdi buda çok üzücü 2 3 futbolcuya bel bağlamak ama gördükki çok eleştirdikleri mehmetsiz bi tane gol atamıyorz boş kalelere dahi çok acı çok kötü durumdayız bu futbolcular bizi nasıl çıkacaracak bu durumdan bilemiyorum her maç daha iyiyi beklerken yerde sayıyorz 10.hafta olmuş az değil bundan sonrada gs bjk eskişehir kayseri maçlarımız var bilemiyorum tek rahat geçeceğımız hafta ankara maçı olacak sanırım ama 2.yarı sana güveniyoruz bu takım buraları haketmıyor
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır