Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı
Alt 20.10.2009, 00:53   #77
SAKARYA750
Yiğido

SAKARYA750 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 SAKARYA750 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı

Alıntı:
xremix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
polis olmayacak tabiki..! halkına güvenecek devlet,devlette halkına,devlet halkın güya sağlığını korumak için yasak çıkarıyor ,ama vatandaşın neden çok sigara içtiğini neden sağlığını tehlikeye attığını hiç araştırmıyor neden araştırmıyor çünkü kendisi suçlu, işsizlik,eğitim,sağlık,ekonomi k önlemler almak yerine baskıcı ülkelerdeki gibi vatandaşın tek eğlencesini elinden almaya çalışıyor,bunun yerine ülkede ekonomik ve eğitim konusunda yeterli yatırımı yapıp vatandaşın refah düzeyi yüksek bir durumda olsa sigaradan uzak duracak,stresten uzak kalacak.
polis işine gelince,hali hzirda bir polis devletiyiz ,polis görevini yapacak devlet görevini yapacak,polis vatandaşın peşine düşüp sigara içerken ceza kesmeyecek ,asayişi sağlayacak...sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.
polis in sigara içene ceza kesmek için kolunu başını kırarcasına (yaka paça) dışarı çıkramak kabul edilemez..
herkes görevini bilecek o stadda ki sigara içilmez tabelalarını kim gördü? nereye konulmuş gören varmı? sahanın içine futbolcuların göreceği yerde...
Kardeş başta polis olmayacak yazıyorsun sonra polis görevini yapacak yazıyorsun. Polis çok merkalıydıya şurda bir iki tane sigara içen bulsamda ceza yazsam diye. Ben kendim polisim ve bu işleri hepinizden iyi bilirim. Bir kişiye ceza yazmak için önce şikayet edilmesi gerek. Şikayet olmazsa polis bişey yapmaz en fazla uyarır ceza yazmak polisin işine gelmez çünkü karakola gideceksin tutanak tutacaksın vs işleri var. Ben 4 eylülde maçlarda 10 dk da bir sigara içiyorum ama ADAM gibi içiyorum ve kimse bişey demiyor... ''sigara içmek asayişsizlikse üretmeyecek ülkesinde.'' demişsin sigara içmek açık alanlarda serbest git orda iç her yerde yasak değil ki. Senin örneğin aynen şuna benziyor adam doğuştan hırsızsa anasına söyle doğurmasın o zaman.. Yazdıkların çok saçma ya yaşın küçük yada hiçbişey bilmiyorsun. Hayatta bazı şeyler yanlış olmalı ki doğruluğun anlamı ortaya çıksın. Herkesin karnının tok olduğunu düşün. Açlık olmazsa o tokluğun anlamını kimse bilmez.
SAKARYA750 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır