Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertuğral : Toparlanacağız
Alt 20.10.2009, 10:33   #27
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Ertuğral : Toparlanacağız

Bu adamlarla toparlanmak, galibiyet almak ve hatta puan almak gün geçtikce imkansızlaşıyor.El oğlu 4 yiyor ama mücadele edip 3 atıyor.Hiç bir zaman içinde gol yedim diye yenileceğim diye aklına getirmiyor.Bizimkiler de her ne zaman gol yeseler tamam bittik mahvolduk deyip bırakın maça asılmayı toz duman oluyorlar.Bu zihniyetle bırakın maç kazanmayı puan dahi alamazlar.Sahi bunlar aylardır ne antrenmanı yapıyorlar acaba merak ediyorum.Güreş mi yoksa jimnastik mi?.Çünkü oynadıkları futbolda zerre kadar bir iyileşme göremiyorum da ondan.Hayalci olmayalım devre arası da bize çare olmaz. Ancak ve ancak bizden dah kötüleri altta kalırsa bize bir umut kapısı doğar ancak ligde kalma için.Aksi durumda rakipler biraz iyileşsin, bizimkiler daha beter sürünecekler gibi geliyor bana.Ama çıkmamış candan ümit kesilmez.Son bir söz.Aşağıda düştüğümüz durumu özetleyen iki satır var...Okuyunca insanı kahrediyor...
----Gençlerbirliği gardı düşen ve oyundan kopan Sivasspor karşısında kalan dakikalarda farka gidebilirdi. Ama onlar da sanki rakibi daha fazla üzmek istemiyor gibiydiler. Pozisyon bulmalarına rağmen farka gitmediler.----
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır