Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı
Alt 22.10.2009, 06:43   #90
SAKARYA750
Yiğido

SAKARYA750 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 SAKARYA750 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yiğidoya Polis Baskısı

Alıntı:
xremix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
polis olmayacak derken polis stadyumda olmayacak anlaminda dedim,senin yaşın ufak sanırım,zaten senin gibi çocukları hemen polis yapıp vatandaşın psikolojisinden anlamayan görevlililer yaratıyor...sen stadyumda 10 dakikada 1 sigara içiyormuşsun,içersin tabi sen polissin girip çıkmanda sorun yok,maç izlemeye gelen vatandaş sigara içmeden 90 dakika nasıl sabredecek(tiryakiler için) senin anlayacağın ,polis beline silahı takıp eline kimliği alınca kendini he-man sanıyor,sigara içen vatandaşı saha dışına almak için davranışları kabul edilemez..
Biz çok meraklıyızya bilmem neyin takımının maçlarına 4 saat önceden gidip maç bitimindenden sonra yok hakemleri koru yok futbolcuları koru herkes gitsin evine yatsın biz s.... maçının ceremesini çekelim. İzinli günün olsa maça gel. Gecede çalışmışsın gündüz maça gel. Gece çalışmaya gideceksin gene maça gel..Ben stadda polis olduğumdan sigara içmiyorum yanımda herkes içiyor ve stadda sigara içilmesinede karşı değilim ama içen de ADAM gibi içsin ayrıca maçlara gidip çıkarken de biletimi alıyorum merak etme Sivasspor için paradan kaçmayız. Ben oraya 10 kişi birden geliyorum. Böyle önyargılı olduğuna göre sana ne desem boş.
SAKARYA750 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır