Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.10.2009, 16:40   #47
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

geçen hafta gençler maçını tründen izlediğimde takımda birşeylerin değiştiğini hissetmiştim
antep maçından çok umutluydum tek korkum ilk golü yememizdi şayet ilk golü yemiş olsak takımda moral motivasyom bitecekti hatalar başlayacak seyirciden çatlak sesler çıkacak futbolcularımızın morali bozulacaktı
hocamız yine gençlerbirliği kadrosuyla çıktı maça bir değişiklik ibrahim dağaşanın yerine kadir pekmezciydi
ilk yarı futbolumuz vasatı geçmesede maçın yan hakemi iki tane pozisyonda bayrak kaldırdı resmen birinde ibrahim şahin,diğerinde erman iki metre gerideydi
ermanın pozisyonu yüzde yüz gollük pozisyondu
ikinci yarıya hocamız kadir ,cihan değişikliğiyle başladı anderlet maçının kahramanı bu maçada adını yazdırdı
diyebilirimki son yıllardarki en iyi sivassporu izledim son 45 dakkada belki görünmedi ama maçın kahramanı zita adam basmadık yer bırakmadı sahada petkoviçin kurtarışları musanın olduğu antep kanatını çökertmesi hayrettinin sıfır hata ile oynaması yasinin biraz olsun kendine gelmesi murat sözgelmezin oyuna iyi katkılar yapması güzeldi
son olarak hoca değişikliğini bazı arkadaşlar görmüş oldu hocamızın tek hatası erman dakka 70,den sonra adeta sahada gezdi müdahele edebilirdi hocamıza beyfendilğiyle kişiliğiyle ısındık inşallah oda kendini gün gelir sivasın üstünde görmez
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...