Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.10.2005, 22:19   #16
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
BOSS_58 Nickli Üyeden Alıntı
SEVGİLİ MENEJERİMİZ BÜLENT UYGUN'UN BİR GAZETEDE VE İNTERNET SİTESİNDE AYLARDIR FENERBAHÇE YAZARI OLARAK YORUMLARI ÇIKMAKTA , BANA GÖRE HİÇ ETİK OLMAYAN BU DURUM İÇİN KENDİSİNNE BİRKAÇ KERE MAİL GÖNDERDİM.BİZ ONU SAHİPLENDİK BAĞRIMIZA BASTIK ,ONUNDA BAŞARILARI ORTADA GEL GELELİM ARTIK RAKİBİMİZ OLAN BU TAKIM HAKKINDA YORUMCULUK YAPMASINI PROTESTO EDİYORUM.KENDİSİ AYNI YORUMLARI SİVASSPOR İÇİN YAZSA ENAZ O TAKIMIN TARAFTARI KADAR İLGİ GÖRÜR VE DAHA ETİK OLUR.
LÜTFEN BÜLENT HOCAYI KIRMADAN BURDAN PROTESTONUZU YAPIN ÇÜNKÜ BİZE SİVASSPOR FENERBAHÇEDEN BİNKAT DAHA DEĞERLİ.
SEVGİLİ BÜLENT HOCA BU YAZIM KESİNLİKLE SİZİ TARAFTARLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEK DEĞİL ; BİZ SİZİ SAHİPLENDİK SENDE BİZİ SAHİPLEN. HERNEKADAR PROFESYONEL OLARAK ÇALIŞAN BİRİSİDE OLSAN ANADOLU İNSANI DUYGUSALDIR.İNANIYORUM BU SENİ SEVEN İNSANLARIN SANA KIRILMASINI İSTEMEZSİN...
BİTMEYECEK SEVGİLERLE

valla ben yaptıgı işe bakarım yıllardır sivasa ve sivasspora cok seyini verdi bülent abimiz o çok yönlü bir insan ona nasıl davranmsı gerektiğini bence biz öğretemeyiz o işini bilen bi insan onu çok seviyoruz
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır