Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bülent Uygun Nilüferspor'da
Alt 30.10.2009, 21:48   #7
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bülent Uygun Nilüferspor'da

Kolay değil;tam 8 yıl Sivasspora önce futbolcu,sonra menecer daha sonra da teknik adam olarak hizmet etmiş B. UYGUN....O da şimdi bir boşluk içinde...Henüz İngiltere'ye de gitmemiş...Yakında onun da hayatı şekillenir ..B.UYGUN'la ilgili haberler ve yorumlar devam ediyor;hala taraftar onu ve yapılanları unutmuş değil...Siz bakmayın ona yapılan eleştirileri;herkes takım başarısız diye onu eleştirdiler...Ben de zaman zaman eleştirdim...Ama şunu da unutmamak gerekiyor ki geçmişle de yaşanmıyor..Artık sivassporun önüne bakması;yeni hedefleri kovalaması gerekiyor...Eğer bir takım hedefsizse işte o zaman tehlike var demektir;çünkü insanı başarıya taşıyan en büyük şey hedefleridir...Hedefsiz bir takım başarısızlığa mahkum olur ve silinip gider...Sivassporun yeni teknik direktörü ve ekibiyle belirlenen hedefleri gerçekleştirmesi için mutlaka bizlerinde yani taraftarlarıın da yardımmına ihtiyacı var...Son sözüm de futbolcu kardeşlerimize artık bu takımın yeni bir hocası ve teknik ekibi ve de yeni bir sistemi var..Onlara düşen görev artık yeni hocanın sistemine bir an önce alışmaları galibiyet serilerine devam etmeleridir...Son olarak son sözüm de MUSA'ya:Musa kardeş B.UYGUN'u çok sevebilirsin ama artık o yok ;G.Antep maçında attığın golden sonra yaptığın asker selamını çok gereksiz buldum..Çünkü B.UYGUN artık yok;bu takımın hocası da M.ERTUĞRAL....B.UYGUN'u o kadar seviyordun da niye onun zamanında son maçlarda sahada geziyordun;Hoca artık yok;ama hocanın arkasından artistik yapıp SENİN TİMSAH GÖZYAŞLARI DÖKMENİN de bir anlamsız buluyorum..Yaptığın o asker selamını yeni hocaya karşı yapılan bir saygısızlık olarak nitelendiriyorum..Sivasspor artık kendi yolunu çizmeli...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla