Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Böyle Ruhsuzlari Nerden Topladiniz Takima
Alt 09.11.2009, 20:36   #8
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Böyle Ruhsuzlari Nerden Topladiniz Takima

Sivasspor'u devraldığınız yerde bitişini hazırladınız bu affedilemez.
En güzel yerden devraldınız ligi 2. bitiren bir Sivasspor vardı elinizde hazır,Millet ne uğraştı buraya getirmek için ne mucadeleler verildi.

Emeğe ihanet söz konusu neden susalım

'Ligden düşürün Sivasspor'u sonra toplamaya uğraşalım kendinize gelin artık, biz bu yoldan sıkıldık asıl strese giren biz Sivasspor sevdalılarıyız bu gidişle artık susmayacağız.
Sizin aklınız başınıza gelene kadar bizi bitireceksiniz yılların emeği söz konusu.
Hepinizi 2 3 kişi hariç kınıyorum.

''Ve bende birkaç şey yazacağım dokunacak.

'''Diyeceğim şu ki!
Sandılarki bunlar yükseklere çıktık artık burdan indiremezler.

Ama gel görki hazıra dağ dayanmaz diye bir söz var, sen başarının üzerine bişeyler koyamazsan böyle ligin altına düşersin zirveye çıkmak kadar, zirvede kalmak daha zordur.
Belediye spora bakıyorum Hervetum her maçta gol atıyor sırtlanıyor gittiği takımı neden gönderdiniz.

Bilika büyük takıma fenere gitmiş sivasspor büyük takım değilmiydi,strese gelince her imkan ayaklarında bence sussakta susmasakta bunlar yine bildiklerini okur bildiklerini yaparlar.

Yönetimin biran önce kendine gelmesi ve radikal kararlar almalıha diyorlarsa ki, bizden bu kadar o zaman Bülent hoca gibi büyük olarak bırakıp gitsinler ligden düşerlerse Sivasspor artık süperligi rüyasında göremez.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gül5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...