Alıntı:
komşu Nickli Üyeden Alıntı
kardeş ben 44 yaşındayım,benim hayatım futboldur,keşke telefonunu ozelden yazsanda sana sivasspor ile iki kelime etsem ,sen dahi anlarsın bizim yuregimizi,sivaslılar vefayıda bilir tepkiyide demişsin benim sivaslılardan,sıkıntım yok belki senden daha iyi tanırım,benim üzüntüm,iki kardeşin birbirine gönül koymamasıdır,ben ve bircok hatta tahmininizden daha fazlası biz sivası inanın cok seviyoruz,daha kısa zamana kadar kayserinin sivasıın il sınırına ait oldunu,bugun.yeniçubuk,gemerek ,hatta şarkışlanın buyuk bolumu,inanın sivastan cok kayseriden ticaret yapıyor,biz etle tırnak gibiyiz,istesenizde istemesenizde biz elmanın yarısıyız
|
yazdıklarının büyük bölümüne katılıyorum

Ben senin gibi sağduyulu insanlara vefasızlık yapamayacağımı anlatmaya çalıştım zaten...Ben bugün üniversiteli bir Kayserili öğrenciyle konuştum, benden çok o kızıyor statta olanlara...maça gidecektim sırf bunları tahmin ettiğim için gitmedim diyor...ticaret, oturup kalkma, dostluk, arkadaşlık farklı birşey; bir grup yada şehrin başka bir grup yada şehre bakışı farklı...Ben Kayseride büyük çoğunluğun senin gibi düşünmediği kaneatindeyim demek istedim sadece...Bu olanlar herkesi dahada kışkırtmıştır üstelik...Benim 2. yarı gitmeyi en çok istediğim deplasman Kayseri oldu mesela