Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !
Alt 10.11.2009, 23:08   #137
Komef
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Komef FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !

Yazılanların hepsini teker teker okudum. Kayseri - Sivas sanki iki düşman şehir gibi. Asacaz, kesecez, öldürecez, hesabını soracaz, bütün Kayserililer şöyle böyle. Bu ne nan ? Düşman mıyız biz ? Bir ara dedim Sivas'lı arkadaşlarımda mı böyle.

Maça gelince. Kayserispor hak ettiği bir galibiyet aldı. Aslen Kayseriliyim. Kayseri'de yaşamaktayım. En son gittiğim deplasman geçen sene Sivas'da biten 0-0 maçdı. O Sivas ile bu Sivas arasında çok fark olduğu belli idi. Bunun sebeplerini sizde bizde biliyoruz. Bu konuda hem fikiriz.

Ama anlamıyorum nedir kin, öfke ? 3-5 kendini bilmez yüzünden bütün şehre yükleniyor, ana avrat sövüyorsunuz. Sizin şimdi o kendini bilmezlerden farkınız mı kaldı ? O kendini bilmezler Kayseri yensede yenilsede Tolunay ve yönetim istifa diye bağıran birilerinin maşası. Ya yakışıyor mu Yiğidolar size ? Direk savunmaya geçip onların yaptıkları oldu mu deyip bir karşılık vermeyin. Yakışıyor mu ya ? Mallar boykot edilecek, şunlar olacak bunlar olacak. hep beraber boykot edeceksek, ABD İsrail mallarını boykot edelim, emperyalizme karşı duralım. Dağdan pkklılar iniyor, sınırda yargılanıp ceblerine 5 Bin TL para konuyor kimsenin gıkı çıkmıyor bakıyorumda bir futbol karşılaşmasında ki olaylar için cingar koparıyorsunuz. Keşke o olaylarda olmasaydı ama 3-5 kendini bilmezin yaptığını, kendi takımını bile yuhlayan amacı belli olmayan taraftarlar yüzünden bütün şehri suçluyorsun.

Genellemelerden kaçının. Çevremde ki üç insandan biri Sivas'lı. Bugüne kadar kötülüklerini görmedim, maçları beraber izleriz, güleriz, üzülürüz. Ama yiğidolar olmuyor böyle. Yakışmıyor yani. Mantıklı düşünün biraz..

BAY geçen Ankaraspor maçı umarım kendi hatalarınızı görmeniz için size iyi bir zaman dilimi olur. Hatalarınızı eksiklerinizi giderir, en kısa zamanda eski günlerinize dönersiniz. Futbol maçı dahi olsa asla birbirimizin kanına girmeyelim. Hepimiz Türk oğlu Türk'üz. Hele ki böyle bir zamanda.

Esenliklerimle..
Komef isimli Üye şimdilik offline Konumundadır