Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Tesisleri İstanbul'a Taşıyalım !!!
Alt 23.11.2009, 10:19   #24
talha58
Usta Yiğido
 
talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.127
Thanks: 27
221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Tesisleri İstanbul'a Taşıyalım !!!

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Düşünün lütfen ve başınızı gömdüğünüz kumdan çıkarın..
Diyelim ki transfer edilebilecek uluslar arası bir miktar iyi futbolcu olsun...
Bu futbolculardan bizim ihtiyacımız olanlar, fiyatı uygun olanlar kriterlerine bide, Sivas da yaşayabilecekler diye bir kriter hatta bir zatın dediği gibi müslüman olanlar gibi kriterler eklemek durumunda sizce kaça düşer bu transfer edebileceğimiz topçu sayısı?
Bir zat şeklinde bahsettiğin kişi olarak sana fazla birşey söylemiyeceğim. Zaten kim olduğunu da bilmiyorum. Yalnız benim düşüncem bana senin düşüncen sana.

Bu saatten sonra Sivas'ı New York yapma imkanın varsa çık yap.

Benim düşünceme göre Sylla, Diallo, Saidi, Colosimo, Petkoviç ve hatta Kalla nasıl gelip mutlu oldularsa ve başarılı oldularsa burayı yadırgamayacak başarıya aç isimler üzerinde durulmalı. Görüşüm sadece budur. Yukarıda bahsettiğim sadece bir örnekti.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla