Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eski Sivassporlu'ların Haftası
Alt 24.11.2009, 07:20   #7
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1474 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Eski Sivassporlu'ların Haftası

Yapacak bir şey yok beyler. Biz bundan sonra onların isimlerini daha çok duyacağız. Her duyduğumuzda Sayın Bülent Uygunun kulaklarını çınlatacağız. Ama neyseki hocamız dün müjdeli haberi verdi. Gitreceğimiz oyuncular Sivassporu çok sevindirecek buna garanti veriyorum. Dün izledinizmi bilmem ama ben hocamızı ilk defa uzun uzadıya ilk defa dinledim. Bence Sayın Bülent Uygundan çok ama çok bilgili otoriter bir hoca. Biz demekki şimdiye kadar La ilahe illallah ile gidiyormuşuz. Umarım giden oyuncularımızı gelen oyuncularımızla aramayız.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla