Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı
arkadasım Diyarbakırsporda ibrahim ulum. Bülentin getirip şans vermeden yolladıgı bi ton futbolcudan biri sadece.. Sivasta ki diyarbakır maçında oyuna sonradan dahil olmuştu. Sanırım maçlara pek gitmiyosun. Yeni transfere gelince türkiyeye geçmiste hiç degeri olmadan gelen ve daha sonra Türk yapıp milli takıma soktugumuz aurelio örnegi var.. Neden yani denenmeye gelen futbolculara kötü gözle bakılır anlmaıyorum. Sezon başında para verip aldıgımız ve bir çok maçta bize yararlı olan cihan yılmaz 2. lig takımı olan karşıyakaya denenerek geldi.. Bi görün sonra yorum yapın bence.. Ayrıca tipine bakarak iyi topcu diyenlerede gülüyorum.. Bi orta yol bulun bence adamı bir kez izleyin sonra yorum yapın 
|
dusuncelerin ve aciklaman icin tsekkur ederim ben elimden geldigi kadar ve gunluk takip ediyorum demekki yanlis bilgi almisim burda biri demisti banada
ben sizin kadar sansli degilim sivasin icinde degilim kim nerde ne yapiyor bilemiyoruzs bizde sizin sayenizde haber aliyoruz
iyi aksamlar yigido dilerim guzel gunler bizimle olur hep beraber guzel yorumlar yazmak dilegiyle hersey sivasspor icin