Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor
İkinci şehrim Eskişehir ile Canım Sevdiğim Herşeyim Sivasımın Oynayacağı maçı inşallah biz kazanırız. Bu sene maalesef temmuz ayından beri anlatmaya çalıştığımız tablo ile karşı karşıyayız. Zamanında benim gibi 3-5 taraftarın yırtınmalarını yanlış anlayan, bizleri bizanslı yapan sevgili Sivaslı kardeşlerime sesleniyorum... Bu sene düşsekte yine Sivaslıyız, Sivassporluyuz bu bayrak düşmez düşmeyecek... Tek eksiğimiz gerçeklerden uzak yaşamak, görünenleri görmüyormuş gibi yapmak, dürüstlüğü bırakıp birilerinin gönlünü hoş tutmaya çalışmak... Gördünüz her zaman dediğimiz gibi Sivasspor kalıcı bülentler mecnunlar gidici... Aklımızı başımıza alalım taraftar olarak yönetime iteknik heyete herkese koyun olmadığımızı gösterelim bu bile kafi bana göre... Maça gelince Eses bu sene gayet iyi sadece biz kötüyüz... Ama bu her maçta kötü olacağımız anlamına gelmiyor... Bu maçı alalım devre arası martini mortunu mörtünü vb onlarca gereksiz elektirik direği tipli topçu olamamış ama ne hikmetse şampiyonlar ligi için alınmış futbolculardan kurtulduğumuzda 2. devre fırtına gibi eseceğimize canı gönülden inanıyorum... Muhsin hocanında iyi bir seçim olduğunu Sivasspor için çok güzel şeyler yapacağını biliyorum... Sadece 2. devreyi bekleyelim 2. devrenin ilk 5 haftasında nerelere geleceğimizi hep birlikte görelim...
|