Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.10.2005, 15:03   #103
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1362 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Artıık YeteRRRRRR !!!!!!!!!!Hala işte ben fenerliyimde cimbomluyumda gibi LafLarı Bırakın.Özellikle Geçen yıllardan beri bir kaç arkadaş wardı İsimleride Renkleriyle özdeşleşmiş durumda o arkadaşların Burası Sivassporun Taraftar Sitesi Zaten sitemizde www.sivasspor.com olarak Türkiyenin sayılı taraftar sitelerinden ancak her ne kadar BURADA BAŞKA TAKIMI ÖVMEYİN FELAN DİEDE YAZSAKTA KİMSE TİİİYE ALMIYOR.BAŞKA TAKIM TARAFTARLARI SİTEMİZE GİRDİĞİ ZAMAN İNANIN Kİ BİZE GÜLÜYOLARDIR.LÜTFEN GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞMELYELİM

Evet Murat sana katılmamak elde değil...Bu sitede Sivassporun savunulması gerekirken nedense halen İstanbul takımlarının sevgisini içerisinde taşıyan arkadaşlar hiç eksik olmadığı gibi her geçen gün dahada artıyor...Hatta sitemizin chat modaratörü olan arkadaşlardan bazıları bile Fenerbahçe sempatizanlığı yapıyorlar...Bu olayı ben kınıyorum...Bu siteye giren arkadaşlar ricam lütfen eğer başka takımlara sempatinizde varsa lütfen ve lütfen burada belli etmeyin..Yani bu sitede sadece ve sadece Sivassporun menfeaatlari konuşulsun...

FENERBAHÇE,GALATASARAY,BEŞİKTA Ş sempatizanlığını LÜTFEN bırakın...

Bu maçı 2-0 alırız...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır