Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 13.12.2009, 18:08   #62
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı stattan canlı izledim...MAçta en iyiler bu maç için Sivasspor defansıydı...Hayrettin'in bu maç çok kötü olduğuna inanmıyorum..Aksine defansta elinden geldiğince görevini yaptı ve fazla hata da yapmadı...Yalnız bu maçta Hayrettin fazla ileri de çıkmadı veya çıkamadı..Aksine kademeye girdiği bazı pozisyonlar da takımı rahatlattı..Abdurrahman da hayrettin gibi fazla ileri çıkmadı..Bugün fazla durgundu...Defansta Sedat ve Yasin ilk kez hata yapmadan maçı tamamladılar...Maçın yıldızlarına gelince Sedat,Erman, Yasin ve de AGBETU idi..Musa ve Kadir maçın kötüleri arasındaydı...Maçın en kötüsü ise Ersan Martin'di..Aslında maça iyi başladı ama 15. dak. da gereksiz yer itirazdan gördüğü sarı kart onu oyundan düşürdü hakem ile oynamaya başladı...2. yarı Ersan'ın yerine oyuna giren gol atamayan golcümüz ise gelen topların hepsini ezdi..Kimseye de pas vermedi...Adeta bu oyuncu da Hoca beni 2. yarı başka bir takıma gönderileceklerin listesine yaz diyordu...Seyirci ilk yarı suskun 2. yarı ise gelen gollerle coştu..İlk yarı Susmayan Es Esler 2. yarı tarftarın hareketlenmesiyle ve karın da coşmasıyla gelen golle sus- pus oturdular...Umarım karun bereketiyle gelen galibiyet takıma olumlu yansır..Haftaya umarım yine bu günkü gibi çok kar yağar...Niye mi:Çünkü KURT PUSLU HAVAYI SEVER; YİĞİDODA KARI....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...