Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.06.2005, 21:15   #30
CAGLAYAN
Usta Yiğido
 
CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.978
Thanks: 0
34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart


Cavcav patladı

Kulüpler Birliği Başkanı, 4 büyüklerin maddi çıkarları uğruna tarihte ilk kez kenetlendiklerini söyledi ve “Son sözü federasyon söyler” dedi

Futbol Federasyonu’nun naklen yayın gelirleri konusunda aldığı kararın ardından, 4 büyük kulüp yöneticilerinin maddi çıkarları uğruna kenetlendiğini iddia eden Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, çarpıcı açıklamalar yaptı. Söz konusu ekiplerin yıllardır Fair - Play’e aykırı hareket ettiklerini öne süren Cavcav, Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nun aldığı kararı kimsenin tanımamazlıktan gelemeyeceğini ifade etti.

‘Çıkar için kenetlendiler’
Bıçakçı Federasyonu’nun sadece Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon’un değil, tüm liglerin patronu olduğunu kaydeden Cavcav, haklarını sonuna kadar savunacaklarını anlatıp, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ortada koskoca federasyonun aldığı bir karar var ve bunu çiğnemeye kimsenin gücü yetmez. Eğer istiyorlarsa, İstanbul’da birçok kulüp var, gidip onlarla, Maltepespor ile, Pendikspor ile oynasınlar. Biz de gidip başka bir ligde mücadele edelim. Haklarımız yendiği sürece, asla bu kulüplerin hegamonyası yıkılmayacaktır. Havuz gelirlerinden daha fazla pay almamız, onların neden işine gelmiyor acaba?”
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır