Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı
Valla Yasin Çaykur dayken çok beğeniyordum Fb de de bir iki güzel maç çıkardı,bize geldiğinde de çok sevinmiştim ama bence Sivasspor'a zerre kadar katkısı olmadı Yasin'in kurtardığı bir maç bile hatırlamıyorum ama yaptığı hatalar sonucu yediğimiz golün sayısını hatırlamıyorum. Ben pek hırsını görmedim Yasin'in ancak varsayalım ki hırslı hırs bir şey kazandırmıyor,Yasin futbolun en hata kabul etmeyen yerinde yani defansında oynuyor ama Maaşallah hata kabul etmez yerde de haddinden fazla hata yapıyor.
Önder'in Sivas'a gelmesi hayal bence gelse çok çok faydalı olacağına inanıyorum
|
Ben stadda izledigim son maç olan Eskişehir maçında hatasız oynadı. Defans bu sene cok hata yapıyo ama bence tamamen orta sahadan kaynaklanan bi durum bizim orta sahamız yoktu. Hatta bence murat sözgelmezin orda oynaması bizim için bi avantaj en azından o bölgede defansif özellgi cok olan biri. kadir e filan konusun bence birazda.. bal etmez arı gibi ne ilerde varlar ne geride bu sene ibrahim dagaşan sezer badur hepsi kötü. Defans rakip forvetle direk karşı karşıya kalıyor. Futbol oynayanlar ve özellikle defans oynayanlar beni daha iyi anlar. Defansla yüzyüze kalınca her zaman forvet oyuncusu avantajlıdır. koy orta sahaya ernst tipi bi adam bakalım aynı defans bu sefer nasıl performans verecek. futbolda olay orta sahada biter...