Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: KİMLER GELMELİ ?
Alt 26.12.2009, 22:13   #276
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: KİMLER GELMELİ ?

Alıntı:
yasar580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Erhan küçük --> Kasımpaşa çok etkili , hırslı bi oyuncu tam bize göre çok işimize yarar bence .

İbrahim Akın --> İBB çok çok faydası olur ama alınmasını biraz zor görüyorum gelse gerçekten harika olur.

Bruno --> Brezilya Geçen sezon orduspor da kiralık oynuyup çok sayıda gol attı. Sorun yaşadığımız forvet hattı için mütfiş olur . Brezilya genç milli takımında da oyunuyo kiralık olarak alınsa keşke

Sezer Öztürk --> Manisa almamız gerçekten çok zor büyük takımlar var peşinde ayrıca transfer söylentileriyle çok yıprandı . ama gerçekten çok yetenekli bi oyuncu sivas ta kendini bulabilir.

Mehmet BAttal --> Bucaspor bu yaşta ve yetenekte ki bi futbolcuyu hemen kapmalıyız bence sivasta büyük işler çıkarabilir ve daha sonradan da büyük gelir kaynağı sağlayabilir sivasa

Youla --> Eskişehirspor es es ten ayrıldı boşta su anda . Youla süper bir transfer olur tam bize göre bence .

Bilal kısa --> Ankaragücü fazla forma sansı bulamıyor . fazla yetenekli bi oyuncu olmayabilir ama ligin en çok çalışan en hırslı oyuncularından biri çalışkan bi oyuncu sivasa katkı sağlar die düşünüyorum

Ze Kalanga --> Dinamo Bükreş angolalı oyuncu sağ ve sol kanatta oynuyabiliyo süper bi yetenek sivasspor için harika bi transfer olacağını düşünüyorum ben.

Taner TakTak --> Avustralya gurbetçi 19 yaşında bi oyuncu sol bek ve kanatta oynuyo . yaşına rağmen hayrettinden ii olduğundan eminim . ayrıca gençç

Marjel De Jong --> Hollanda hollanda 1. lig takımlarından birinde oynuyo ma tam hatırlayamadım . kanadalı sol kanat oyuncusu milli takımda da oynuyo çok teknik ve yetenekli

Kome--> Tenerife kamerunlu sağ sol kanat ve santfor oynuyabiiyo yine çok ii bir yabancı transfer olur bence
Çok iyi analizde bulunmuşsun emeğine sağlık..Yalnız bu oyuncuların hiçbiri hocanın ve sivassporun gündeminde yok..Birçoğu başka takımlarla anlaşmış ve anlaşmak üzere ..Bu oyuncuların çoğunun fiyatı da sivasspora uymaz....Bu oyuncular içinde sivassporun alabileceği tek oyuncu şu anda Ankaragücünde kadroya giremeyen ve satış listesine konulması düşünülen BİLAL olabilir...Birçok oyuncuda bizimkilerden daha iyi değil...Jong yanlış hatırlamıyorsam PSV nin oyuncusu...Sezer ve M. Battal'ın alınmasını isterim ama onları şu anda iligde kimin istediğini de herkes biliyor...Haftaya transferler netleşir....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...