Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
walla bu kadar saglam bilgileri veriyonya sana tesekkürler.gercekten dedigin sögledigin haberlerin hepsi tek tek cikiyor.
artik sezeri ve ersen i sattik azda olsa bir kaynak sagladik artik su chalaba mi neyse onun haberinide almak isteriz.
|
Ersan bedavaya gitti Yakup Kardeş...bonservisi elinde geldi geldiği gibi de gitti...Sivasspor Ersan'la zaten maç başına anlaşmıştı...Bonservis parası da ödememişti...Ersan bu kafayla giderse yakında 3. ligde falan oynar...Gelelim son duruma:Sivasspor yarın ya da en geç pazartesi bütün transferleri kampa getirmek zurund;getirecekte..Yalnız içlerinden 1 veya 2 tanesi sürpriz transferde olabilir gibime geliyor...2. olarak Ben asıl sürprizi Talat Hoca'dan bekliyorum...Talat Hoca 2-3 yıldır Gana'd çalışoyordu..Çalıştığı takım Gana'nın en iyi 2-3 takımından beri ..Hoca o takımı Gana şampiyonu yapmış..Ayrıca Gana tv. de hepimiz izledik 20 yaş altı dünya kupasında Dünya Şampiyonu oldu...Yiğidolar o takımda ne oyuncular var;içinden 1 tanesi herhalde bize de düşer...Talat Hoca o oyuncuların hepsini tanıyordur...İçlerinde kendi oyunculsrı da vardır herhalde...Ben Talat Hoca'dan bu konuda bir sürpriz beklyorum...3. olarak size bir taze haber de ben vereyim bugünkü G.Afrika sitesi KİCK OFF da bir haber başlığı var..çevirisi aynen şöyle:Ocak Ayında:Shabalala ve Teko Modise Avrupa'ya gidebilir;Bu oyuncuları iyi tanıyan bir hoca bu oyuncuları ısrarla istiyor....1-2 Gün içinde bu transferlerden en az biri belki de 2 si gerçekleşebilir...Oyuncularda bu teklife çok sıcak...Bu haberi sitede bugün okudum.. Olur olamaz ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz...Teko Modise ve Shabalala bize gelse bir düşünün ;bu oyuncular bırakın Türkiye'yi Avrupa'yı ayağa kaldırır...Teko Modise ve Shabalala^yı Konfederasyon Kupasında izledim..Bilhassa Brezilya maçında 2 si de resmen şov yaptılar...İsteyen youtube den Teko Modise ve Shabala'nın videolarını siteye yüklesin;izleyelim...Teko'nun transferi gerçekten çok zor ama yine de bu oyuncuları izlemek bile insana büyük keyif veriyor...