Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2
Tüm Haberler
Tshabalala: Sivasspor were güçlü
Arkadaşına gönder
YazdırRSS Feed.Bafana üçlü kazanç hayranlar
Siphiwe Tshabalala ve Teko Modise bir ajan Ocak transfer sırasında her iki oyuncu imza bir ilgi gösteren Avrupa kulüpleri kabul etti.
Jazzman Mahlakgane sırasında kimliği belirsiz bir kulüp Orlando Pirates dışarı Modise imzalanmasından bir görünüm ile kulağa sahip olduğu Kaizer Chiefs, geçen hafta Türk kulübü Sivasspor Tshabalala için yapılan bir teklifi geri çevirdi saptandı. Ancak, Dünya Kupası şimdi sadece altı ay uzaklıkta, Mahlakgane iki müşteri ve Bafana kaleci Itumeleng Khune daha iyi zaman biding sunulacaktır inanmaktadır.
Her üç için "en iyi şey beklemek ve görmek" diye söylenir Football365.co.za.
"Bu Itumeleng de iyi bir Dünya Kupası olacak sunar Onlar içeri gelen bol olacaktır eminim en iyi üç oyuncu hala PSL merkezli ve bu kendi kariyerleri için doğru bir hareket yapmak önemlidir.
"Onlar ilk takım ve kulüp oynayan iyi bir fırsat olmalıdır iyi bir üne sahip olmak, yoksa bir risk ki onlar yeniden Güney Afrika'ya gelip sahip olacak ve Chiefs gibi kulüpleri veya geri almak için mücadele etmek zorunda olduğunu sahiptir gerçekten onlar için uzun vadede kötü olabilir Pirates. "
Tshabalala beklentisi tarafı eski Ajax Cape Town teknik direktörü Muhsin Ertuğral tarafından türk İşletme Bölümü'nde yönetilen PSL swapping solmuş gibi görünüyor. Sivasspor sadece R3 milyon teklif etmiş ve inanılıyor artması beklenmektedir değildir bu. Fırsat bu Şampiyonlar Ligi olarak tabloda ikinci, geçen yıl bittikten sonra eleme yaptım bir ekip katılmak rağmen, o daha iyi kalibre yan bir faiz alacak umuduyla sabırlı olmaya hazır görünüyor.
Mahlakgane dedi: "teklifi masada ama kulüp çok küçük olduğunu düşünüyordu.
"Ben onun için iyi bir hareket zaten olacağını sanmıyorum. Ben 2010 Dünya Kupası öncesinde ne bir şey teşvik asla. Şimdi turnuva çünkü orada çok yakın ayak kendini çekim gibi olacak büyük bir hareket yapma bol büyük balık birkaç ay içinde tavası yapılabilir. Eğer Bafana Siphiwe gibi iyi oyuncular almak için bağlı iyi sonra yok. "
|