Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.11.2005, 00:12   #30
GuNaY
Gast

Alıntı:
muRTix1 Nickli Üyeden Alıntı
gunay beni gerçekten yanlış anladın kesinlikle alaycı tutum yok herzamanda emeğe saygım vardır abimiz 4 sene uğraşmış yapmış ama belkide siteyi 4 senede yapmamıştırda 4 senedir siteye ziyaretçi toplamak açısından emek vermiş olabilir...başarılarının devamını diliyorum umarım sivasspora yakışır daha güzel bişeyler olur saygılarımla....
sence 4 sene boyunca tasarım olurmu??? orada ne diyor site 4 sene önce faaliyet geçti hizmete sunuldu diyor... merak etme sitenin d.gununde eski tasarımlarda yayınlanacak sende ne kadar ilerleme var farkedersin... sitede sadece tasarımın işe yaramadığını bilen biri olman gerekir... tasarım ilk anda sadece gze hitap eden ancak bizim sitemizin devamlılığını ve yükselişinin nedeninin içerik olduğunu ve tabiki gelen üyelerimizin gayet seviyeli insanlardan oluştuğundan kaynaklandığınıda tahmin edersin!!! her türlü link yönetimden izinsiz verilmiyor... hayrettine yapış olduğun sayfada başarılar ama bu konuda bile iğneleyici tavrın pekte iyi niyetli olmağını veya bizi yapıcı olmayan bir eleştiri yaparak kötülemen gibime geliyor... tabi bunlarda benim şahsi fikirlerim!!