Tekil Mesaj Gösterimi
SON TRANSFER BİLGİLERİ
Alt 08.01.2010, 23:10   #1
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Ausrufezeichen SON TRANSFER BİLGİLERİ

son transferlerden sonra aldığımız son haberleri paylaşıyorum zira hoca da transferdeki son durum hakkında biraz bilgi verdi:

1)CEYHUN defteri kesinlikle kapandı. (Tunuslu Naipi hoca hücüm arkasında yani 10 numara pozisyonunda da oynatabileceğini belirtti ayrıca Elrio Van Heerden sağ kanat olmasına rağmen forvet arkası da oynayabilen bir oyuncuymuş ve hoca da bu pozisyonda onu kullanabileceğini açıkladı)

2)ORLANDO transferi haftaya kalabilir!!! (Hocanın çok yakında tanıdğım ve çok kaliteli bir defansla görüşmeler sürüyor haftaya salı-çarşama belli olur dediği isim Orlando. Demek ki transferde başka unsurlar devreye girdi fakat bu oyuncu büyük bir ihtimalle Sivasspora gelecek ben Sienaya gideceğine inanmıyorum Siena da teklif sunmuş olabilir ama Sivassporun Orlandoyu yaklaşık 2 aydır takibe aldığını öğrendim yani hem hoca hem yönetim bu transfere çok önem veriyor hoca bizzat defanstaki açığı kapatack isim istediğini ve bu ismin Orlando olduğunu ima etti.)

3)Forvet transferi takımdan gönderilecek bir yabancı oyuncuya göre şekillenecek yani zita mbemaba gibi isimlerin başka bir kulube verilmesi halinde forvet transferi olacak bu arada Mbemba nın Kocaeline kiralanma durumu var

4)Rahman ve Harunla 3 yıllık anlaşmalr yapıldı alt yapıdan Yunus A takıma alındı ve yarınki Denizli(kupa) maçında sahada olabilir.

5)Kaleci transferi şu an gündemde yok, mevcut kalecilerle lig bitirilecek ve seneye %99 Petkoviç yolcu zaten sözleşmesi sona eriyor kulüp de uzatmayacak.