Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Elrio ile Anlaşma Sağlandı
Alt 09.01.2010, 10:53   #108
cabuker
Yiğido

cabuker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

69 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 cabuker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Elrio ile Anlaşma Sağlandı

Alıntı:
InsMuh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz. adam sakatlıkla uğraşıyor gibi. baksanıza ; 2haziran 2009 da blackburn rovers a gelmiş. lig maçında hiç oynamamış sadece 2 kupa maçında oynamış . 2 maçta da 90 dakika forma giyememiş. birinde 45dk. diğerinde 20dk forma giyebilmiş ancak.
bir de büyük ihtimalle kiralık olarak olarak gelmiş. bonservisi fifa nın sitesinde hala Club Brugge'de görünüyor.
valla dediklerin doğğru ben dündn beri tüm yabancı sitetleri karışırdım. hatta bu adamın yola çıktığını bil öğrendim ancak kafamın takıldığı nokta kiralık olarak gönderildi deniliyor. acaba sakatlıkktan dolayı ı kiralık gönderildi? yoksa adam hazirandaki kupa öncesi oynama şansını kullanmak için mi sivas a geliyor seon sonuna dönmek üzere? veya kiralık olarak aldık verim alırsak haziranda bonsrisini d verecekler mi? askıa kalan ve bilinmeyen bir çok nokta var. hatta en önmli nokta adam hala imza attmadı ve kulübümüzden d resmi bir açıklama gelmedi. resmi açıklama gelince sanırım herşey açığa ççıkar.

Hepiniz Bir gün Önümüzde Eğileceksiniz....
Anadolu Kardeşliği Yalan Aslolan Sivas
Sonuna Kadar Sivas

STADIMIZI İSTİYORUZ
cabuker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda cabuker'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...