Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 13.01.2010, 11:53   #157
stain
Usta Yiğido
 
stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 21.08.2009
Mesajlar: 1.345
Thanks: 763
571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün çıkan en son haber aşağıda. Milletvekilimiz Hamza Yerlikaya stadyumun 30 bin kapasite olacağını söylemiş. İnşallah bu sözden de dönülmez!

STADYUM GERÇEK GERİSİ YALAN

Sivasspor’un Süper ligde üst üste elde ettiği başarıları övgü dolu sözlerle anlatan, Sivasspor’un başarısını Anadolu insanın başarısı olarak örnekleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hükümet meydanında düzenlenen mitingde vatandaşlara Sivas’a yeni stadyum sözü vermişti.

Aradan geçen dönemde birçok şehirde yeni stadyum inşaatları ve projeleri hayata geçerken Sivas’ta diğer projelerde olduğu gibi stadyum konusunda da durgunluk yaşanmıştı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TOKİ tarafından Malatya, Afyon, Sivas’a yeni stadyumların yapılacağını duyurmuş Yiğidoları sevince boğmuştu.

Ak parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya Toki’nin eski stadyum ve tesislerin arazisi karşılığı Sivas’a yeni ve modern bir stadyum yapacağını söyledi.
Yerlikaya bu işin ilk günden bu yana bizzat takipçisi olduğunu belirterek işin hızlandırılması konusunda defalarca görüşme yaptığını Stadyum projesinin şu anda hazırlanma aşamasında olduğunu söyledi.

Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, yeni Stadyumun Sivas’la ilgili projeler içerisinde imzalanan ve Başbakan tarafından onaylanan tek proje olduğunu söyledi.

Yerlikaya, yeni stadyumun 30 bin seyirci kapasiteli olacağını, yanında diğer spor komplekslerinin yer alacağını söyledi. Mevcut 4Eylül Stadyumu ve İstasyon caddesindeki Atatürk spor salonunun TOKİ’ye verildiğini belirten Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, Sivas’la ilgili Sivas’ın menfaatine olan projelerde her zaman üzerine düşen görevi yerine getirdiğini bundan sonrada Sivaslı hemşerilerinin hizmetinde olacağını söyledi.


http://www.sivaspostasi.com.tr/haber...p?haberID=2502

hamza yerlikaya milletvekili birkaçgün önce 30 bin demiş, eee şimdi vali 22-25 bin diyo......

bu durumda kim doğru söylüyo, kim yalan söylüyor.....
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...