Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stadyum Manifestomuz!
Alt 14.01.2010, 15:50   #185
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Stadyum Manifestomuz!

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlbeyli yöresinin dernek yönecileri vede bazı köy muhtarlarıyla hamza yerlikayayı ziyarete gidilir

Zar zor bir randevu alınır hamza yerlikaya içeri bir girer kimseye merhaba hoşgeldiniz demeden geçer oturur ve.....

-Ne istiyorsunuz ? der sert bir dille

Tabi ordakiler şok olur

-Ziyarete geldik bazı isteklerimiz var ... der

Hamza yerlikaya şu konuşmayı yapar

-Benden birşeyler bekleyebilirsiniz ama benim kimseye bir diyet borcum yok..... Ben buralara tırnaklarımla kazıyarak geldim der

Bizimkiler isteklerini söyleyemeden bir ton fırça yiyerek çıkarlar Selamı Uzun, Osman Kılıç, birde birinci sıra milletvekilimiz vardı adını bile bilmiyorum, adam sivasda otelde kaldı mazbatayı aldı gitti hiçbirinden rendevu alamazlar

Çıkacaklarken, heyetten biri derki

-ya birde CHP milletvekilimiz var ona gidelim

varıyorlar adam kapıda karşılıyor dertlerini dinliyor meclisin lokantasında yemeklerini yidiriyor

-vallahi kusura bakmayın elimden gelen budur der

bana bunu kendi köyümün muhtarı anlattı bazıları siyaset yapıyorsunuz diyebilir

bizim AKP partisine sözümüz yok bizim tepkimiz AKP partisinin sivaslı çapsız milletvekillerine
şimdi hamza yerlikaya 35.000 demiş sonra 30.000 düşmüş diyebilir neden derseniz 45.000 kişide dese onu AKP kaale alan yokki
anlattıklarına hiç şaşırmadım.....tırnklarıyla kazıyarak dünya şampiyonu olmuş olabilir.. ama milletvekili olma niteliklerini ne kadar taşıdığını ortaya koymuş...memeleketine bu denli sırt çeviren bir topluluğada böyle bir milletvekili yakışır zaten...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...