Alıntı:
sibur Nickli Üyeden Alıntı
selam yiğidolar.... yorumlardan görüyorum ki futbol kalitesi,zekası,ve mantalitesi olmayan zekasız bazı arkadaşlar(!) turk futbol tarihine adını ve takımını gururla yazdırmış olan bulent uygun hakkında saçma sapan yorumlar ypmakta,gerçegi yansıtmayan beyanlar yazmaktalar..Bu yorumları yapan kendini futboldan anlayan kişiler olarak zannedenler geriye dönük basarılara bi baksınlar hangi anadolu takımı yasamış bu basarıyı? Türk futbol tarihinde sadece basarı sayılabilecek bursasporun turkiye kupa basarısı var...aklınızı basınıza alın..bülent uygun oyle yada böyle sivassporumuzu zirveye çıkartmıs taraflı tarafsız tum futbol otoritelerine sivas adını duyurmustur.evet bunda baskanımın da çok buyuk payı var ama bu bir ekip işi.Baskan hep söylüyor KESKE HOCAMIZ AYRILMASAYDI,ama ileride hocamızla elbet birgün tekrar birlikte çalışacağız DIYE basın açıklaması var.herkeze biras daha mantıklı ve sagduyulu olmaya davet ediyor saygılar sunarım
|
Manisaspor Kocaelispor zamanında eskişehir göztepe daha da hepsi aklıma gelmiyor bülent uygunu bu kadar gözde büyütmeye gerek yok takımın yapısı iyidi takımın defansı iyiydi kısacası futbolcular iyiydi bülent uygun marifeti kendinde sandığından yolladı herkesi madem o kadar iyi bir hoca şu an neden türkiye de değilde azerbaycan da madem bu kadar insan futboldan anlamıyor bir tek sen anlıyorsun sadece senin cevap verebilceğin bir soru soruyorum;İyi Sivasspor kadrosuyla başarılı olan kadro kötüleşince bi anda sönen türbülent mi daha iyi ? Yoksa şu an elinden her sene en iyi oyuncusu giden fakat belli bir çizgi yakalayan Tolunay Kafkas mı ? hatta Geçen sene şu anki sivasspor kadrosundan hiç bir farkı olmayan kadrosuyla bi ara ilk 3 sıraya çıkan ankarasporun teknik direktörü Abdullah Avcı mı ? hangisi daha iyi sevgili futbol duayeni cevabını bekliyorum