Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Son Dakika!!! Hayrettin kadro dışı!
Alt 18.01.2010, 21:52   #47
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Son Dakika!!! Hayrettin kadro dışı!

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok yerinde ve gec kalmış bir karar olduğunu düşünüyorum hayrettin bu cezanın kat,kat fazlasını hak etti daha bir kac hafta evvel kız gibi futbol oynaması sivassporumuzu hezimete uğratmış hepimizin moralini bozmuştu ne demek ya altı pasın içinde rakipe sırtını dön ve gol yiyelim bir profesyönel futbolcunun yapacağı işmi bu hayrettin efendinin keyfi hareketinden sivasspor mağlup olsun varmı böyle bir futbol anlayışı bende size hayrettinle ilgili küçük bir anımı anlatıyım 2 sene evvel istanbuldan bursaspor-sivasspor macı için bursaya gitmiştik o macta hayrettin sakat olduğundan oynamadığı için bize ayrılan trübünde mac izlemek zorunda kalmış neyse burnu 5 karış yukarda gencler yanına gitip fotoğraf cekilmek istedi hepsini yanından kovdu suratından düşen bin parca hepinizin yakından tanıdığı istanbul sivasspor taraftar derneği komite başkanı recep yükselin oğlu küçük emre resim cekilmek istedi o çocuğuda tersleyince bütün taraftar nalet olsun senin gibi adama deyip daha yüzüne bile bakmadık kasıntı adamın birisi yani diyeceğim sanki bizim aramızdan cıkmamış uzaydan gelmiş kendini beğenmişin birisi bana göre hayrettin sivassporumuza sayılı bir kac macta faydalı oldu onun haricinde mevkisini tren yolu yaptırıyordu toprağımız dedik bağrımıza bastık ama bouna bağrımıza basmışız
hocamızın bu örnek hareketini taktirle karşılıyorum hiç kimse sivasspordan büyük değildir herkes haddini bilecek
aynen kardeşim aynı ukalalığı bizede denizlide yaptı ki ben dayıma sivasa gittiğimde bu durumu anlattım oda dayımın sıkı bi müşterisi geldiğinde sölemiş dayım ona denizlide böle yapmışsın yiğenime otelin önünde falan deyince hatırlamış hmn geçiştirmiş konuyu işin aslı seven yok onu daha 2 sene öncesine kadar zefil bi yaşantısı olan adam parayı ii kazanınca bi tarafı kalktı büyük takım isteyince havalara uçuyodu nerde onu savunanlar onada yorum yapsın hemşerilerine özümüzü silmişiz hmn öle diyo bazı yorum yazanlar oda ali turan gibi hainl,ik taşıyo içinde kayseriyi 3 kuruşa satan ali turan gibi ne karaktersiz adamlar var memlekette ya bide zirveye oynuyo takımı
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı izmirligardaş58'a Teşekkür Ediyor...