Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi bazı yorum yapan arkadaşlarımız olayı farklı bir yere çekerek hayretinin yaptığı hatayı kapatmaya çalışıyorlar
sivas trübünlerinde bırakın hayrettini hiç bir futbolcumuza küfür yapılmaz vede sivasspor trübünleri kendi futbolcularına küfür edecek kadar ******** bir taraftar değil
belki siz hayretinin akrabasısınız duygusal davranıyor olabilirsiniz ama hayretinin ayıbını vefakar cefakar sivasspor taraftarını suçluyarak kapatamazsınız bunada ne ben nede büyük sivasspor taraftarı izin vermez
ben kendim dahil hayrettin için yapılan hayrettin dışarı tezahüratıne sert bir dille karşı çıktık kavga ettik
futbolcu sahada kötü olabilir onu yargılayacak hocasıdır zaten hocası kaç defa bağırdı hayrettin diye hayrettin kaale alıp bakmadı bile hocasını sonra yasine söyledi hayrettine söyle sakin olsun dedi
ama hayrettin hala büyük dağları ben yarattım küçük dağlara selam vermem edasındaydı
artık bülent uygunun devri bitti deniz bitti kara göründü laylay lom idman bitti bülent abi deyip ...... parmak olayı bitti
ineceksin jipinden idman eksiğin varsa exstra idman yapacaksın sen bu takımın kaptanısın sahaya hazır vaziyette çıkasaksın
isterdimki hayrettin çıkarken kaptanlık bandını atmasın trübünlerin önüne gelip özür dileyip çıksın ama o öyle yapmadı o kaptanlık bandını atmakla seyirciye.hocaya.yönetime küfrün en ağıza alınmazını yaptı çıktı
biz diyoruzki sade hayrettin değil erman,ibrahim,musa,farukda en az hayrettin kadar suçlular
ama sizde hayrettini sütten çıkmış ak kaşık yapmayın inşallah yönetim affeder yine formasını giyer tekmelere kafasını kor yine biz onu alkışlarız,
ama en önemlisi AHLAK,AHLAK,AHLAK,
|
ben hayro ile yanyana gelmiş bile gelmiş bir insan değilim ve akrabasıda değilim ben ona futbolcu gözü ile bakıyorum ve hatalar olabilir bir anlık hırslarla bişeyler yapılabilir ben vip teydim ve kavga ettim hayrettine ve yasine küfreden vatandaşla çünkü bize yakışmaz onun kararı bize düşmez ama hayrettin sütten çıkmış akkaşık demedim dememde çünkü büyük hatalar yaptı ama sivasspor yönetimi büyüklük yapmalı özür diledi taraftardan bilhassa basın önünde sahada yine özür dilemeli ama ona küfreden taraftarda ondan özür dilemeli bence birlik olmamız gerekirken en ufak bir konuda böyle dağılmak bize yakışmaz...