Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'ı değil, Türkiye'yi ayağa kaldırır
Alt 21.01.2010, 00:30   #9
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1457 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivas'ı değil, Türkiye'yi ayağa kaldırır

Alıntı:
rmznshn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu işte bir terslik var arkadaşlar. biri bana izah etsin. (her ne kadar ben daha önceki yorumlarında söylediysem de) . daha önceki teknik direktörümüz dünyanın herhangi bir yerinden bir futbolcuyu kadromuza katmak istediğinde ya sivası beğenmediklerini ya kulüplerin çok yüksek bizim ödeyemeyeceğimiz bonservis paraları istediklerini gibi nedenleri öne sürüyordu. şimdi ne oldu da isimleri bir şekilde dünya futbolunda yer bulan transferler yapabiliriyoruz?
sadece hoca farkı mı acaba???????
Gardaş aslında seninde dediğin gibi -Ya hoca farkı- tamamen... Artı Van Heerden bana göre kısa zaman kalıcak Sivasta çünkü muhtemelen Dünya kupası oynayacak ve tekrar eski takımına geri dönecek. Ama izleri Sivasta kalacak.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla