Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bunlar sivaslı değil!
Alt 26.01.2010, 01:51   #105
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bunlar sivaslı değil!

NOSTALJİ:Yıllar önceydi..Sivasspor 3. ligde oynuyordu;rakibimizde Çarşambaspordu..Bu maç Bizim için çok önemliydi,bu maçı mutlaka kazanmmamız gerkiyordu..Sivasspor sağlı sollu rakip kaleye saldırıyordu;ama beklenen gol bir türlü gelmedi..Taraftarımız Kırmızı-Beyaz..Sesletriyle stadı inletiyordu..İlk yarı sona erdi..Hala golü bulamammıştık..Hakem maçı iyi idare ediyordu..Yan hakemlerde iyiydi..Maçın 70 li dak. larından sonraydı;bir pozisyonda sağ kanat oyuncumuz topu rakibe çaptırarak dışarı attı. Hakem iyi göremedi ki topu rakibe verdi...Basit bir taç için şuan ki maraton olan eski açıktaki bazı taraftarlar hakeme küfüre başladılar;hakeme küfür eden;hatta su şişesi ve bozuk para atanlar bile vardı..Ben bu arkadaşlara;Arkadaşlar yapmayın etmeyin hakem de insan yanlış gördü herhalde demem rağmen atmayı sürdürdüler;beni le de nerdeyse kavga edeceklerdi;bana sen karışma bu işe diyerk susturdular..Atılan bozuk paranın bir hakemin kafasına isabet etti;hakemin kafasından kan geliyordu..Hakem maçı durdurup sağlıkçıları sahaya davet etti;hakemin başını sardılar..O zaman kadar maçı iyi yöneten hakem bir anda aleyhimize döndü;yan hakem artık ofsaytlara bile devam diyordu;Maçın son dak.larında yan hakem topu eliyle alan oyuncuya devam dedi;o da giti golü attı;maçı da 1-0 kaybettik ve o yıl şampiyonluğu kaybetiik..İşte bazı tarAftarların yaptığı yanlış bir olay SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUĞUNA MAL OLDU...Kıssadan Hisse:Taraftar sakin olacak,hoşgörülü olacak,rakiplerine de saygı gösterecek..Dolduruşa kesinlikle gelmeyecek...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır