Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.03.2005, 08:29   #71
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
RüstüElmas Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Arkadaslar Cumartesi akşam Başkanla akşam yemeğinde beraberdik ve ben özellikle bu logo konusu dile getirdim.Sitemize takılan yiğidoların bu logo konusuna çok takıldığını söyledim.Başkanımızda taraftarımızın bu logo konusuna takılmamasını söyledi ve 3 yıldızın amblemimizin içinde olduğunu ve buna federasyonun karışma yetkisinin olmadığını söyledi ve ekledi Selçukluların Sivasa çok katkılarda bulundugunu dile getirerek Selçuklu amblemini sadece taraftar için satılan ürünlerde olacağını takımın formasında olmayacağını söyledi...[/size]
[size=4]Ben bu konu kapandı veya aydınlandı diye düşünüyordum ama...[/size]
Bu konuyu baskaniza tekrar chatte konusmasinda sorduk.
Kendisi Sivassporumuz logosun degismesi söz konusu olmadigini tekrar söylemistir.
[size=13]Aslında ben daha önce kendisiyle yaptığımız konuşmayı söylemiştim ama konu tekrar açılmıştı .Dün başkanımıza tekrar soruldu ve aynı şeyleri söyledi başkan..[size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır