Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: "F.Bahçe maçı 10 maça bedel"
Alt 29.01.2010, 17:44   #8
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: "F.Bahçe maçı 10 maça bedel"

kulup içerisinde nelerin dondugu bilinmez ama hayrettinin satılmamasına sevindim hele ceyhunun alınmamasına daha cok sevindim vesselam ceyhun bir parlayan iki sonen bir yapıya sahip zaten kotu giden bir zamanda birde onun parlamasını beklemek cok buyuk hata olurdu tebrikler hayrettinin kalmasına yardım edenlere defans zaten kotu idi ferhatla yasinle olacak iş deil sedat da bir an once gelip yeni transferinde uyum surecini asınca defans saglam orta sahada yıne yeni transfer trailer in uyum sorununu atlatması heleki memet yıldızın muhtesem donusu ıle kamananda kendıne gelicek yok ları oynayan musanında bu sayede kendını daha ıyı gosterecegıne emınım m sozgelmez her zaman elınden gelenı yapan biri elrio gelecek vaad eden bir oyuncu yani suan ıcın kadroda sadece takım ruhunun gelmesi yeterli birliktelik yardımlasma ve dayanısma ıcınde olurlarsa ki ermana bunu memet yıldız dove dove de olsa anlatacaktır ts macında yaptıgı hata macın donum noktası olmusdu bence hayırlısı ıle en az en az beraberlık dılıyorum basarılar yıgıdolar
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla