Alıntı:
cemal58yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu konuyu inanın hiç yazmak veya gündeme getirmek istemezdim ama takımımızın iyiliği için yazmak istedim bilmiyorum erken mi ama sabrımız taştı geçen sene ligde fırtına gibi esen takımımızı şimdi yerlerde görmek gerçekten çok üzücü geçen sene kendi sahasında şov yapan takımımızda busezon 3 galibiyet 6 mağlubiyetle ligin en kötü ev sahibi performansını yapması çok üzücü her maçtan önce muhsin ertuğralın ben takımıma güveniyorum sözünü duyunca umutlanıyoruz maç günü geliyor en az 3 gol yiyoruz maçtan sonra açıklamalar yapılıyor defans hatası bireysel hatalar vs. artık bunları duymak istemiyoruz öncelikle takım savunmasının düzelmesinin gerektiğini ligin ilk yarısından beri söylüyoruz bu takım hafta içi antreman yapmıyormu anlamıyorum yeter artık Sivasımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz daha arzulu fark 2 ye çıkınca maçtan kopmayan bir Sivasspor istiyoruz Fenerden 5 Bursadan 4 Trabzondan 3 haftaya ligin en kritik maçına çıkıyoruz ordanda bu gidişle 6 yer geri döneriz radikal bir karar alıp bülent hocaya nasıl olduysa muhsin hocanında gönderilmesini istiyorum
|
Sana hiç katılmıyorum........Ama görüşlerine de saygı duyuyorum....Atalarımız ne demiş;Dereyi Geçerken At Değiştirilmez!Eğer hocayı değiştirisen ne olacak;gelecek hoca elinde sihirli bir değnekle mi gelecek;B. Uygun'u getirelim diyorsun;o B. UYGUN ki takımı 8. haftada 1 galibiyet ,1 beraberlik ,6 yenilgiyle,4 puanda takımı bırakıp gitmedi mi;GEriye kalan 13 puanı alan kim?Muhsin Hoca sezon sonuna kadar kalmayı kesinlikle hak ediyor....Zaten Başkan TV deki röportajında hoca yı bırakmayacağız;hocamızla uzun dönemli;3-4 yıl daha çalışmayı düşünüyoruz;biraz sabır lazım diye BUGÜN açıkca da konuştu... Takımda iyi oyuncular bunu kimse görmezden gelemez...Sadece takımda uyum sorunu var;takım gittikçe daha iyi olacak buna yürekten inanıyorum ZATEN SİVASSPORUN DAHA ÖNCEKİ BAŞARISINDA UZUN DÖNEMDE B. UYGUN LA ÇALIŞMASININ DA BÜYÜK KATKISI VAR...UNUTMAMALI Kİ DÜNYADAKİ HER BAŞARININ ALTINDA UZUN SÜRELİ HOCALARLA ÇALIŞMA YATAR...İSTİKRARSIZ TAKIMLARDA SÜREKLİ HOCA DEĞİŞTİRİR VE ASÖNSÖR TAKIM OLUP DEVAMLI KÜME DÜŞERLER....