Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Olmadı!!
Alt 31.01.2010, 18:41   #64
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Olmadı!!

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana hiç katılmıyorum........Ama görüşlerine de saygı duyuyorum....Atalarımız ne demiş;Dereyi Geçerken At Değiştirilmez!Eğer hocayı değiştirisen ne olacak;gelecek hoca elinde sihirli bir değnekle mi gelecek;B. Uygun'u getirelim diyorsun;o B. UYGUN ki takımı 8. haftada 1 galibiyet ,1 beraberlik ,6 yenilgiyle,4 puanda takımı bırakıp gitmedi mi;GEriye kalan 13 puanı alan kim?Muhsin Hoca sezon sonuna kadar kalmayı kesinlikle hak ediyor....Zaten Başkan TV deki röportajında hoca yı bırakmayacağız;hocamızla uzun dönemli;3-4 yıl daha çalışmayı düşünüyoruz;biraz sabır lazım diye BUGÜN açıkca da konuştu... Takımda iyi oyuncular bunu kimse görmezden gelemez...Sadece takımda uyum sorunu var;takım gittikçe daha iyi olacak buna yürekten inanıyorum ZATEN SİVASSPORUN DAHA ÖNCEKİ BAŞARISINDA UZUN DÖNEMDE B. UYGUN LA ÇALIŞMASININ DA BÜYÜK KATKISI VAR...UNUTMAMALI Kİ DÜNYADAKİ HER BAŞARININ ALTINDA UZUN SÜRELİ HOCALARLA ÇALIŞMA YATAR...İSTİKRARSIZ TAKIMLARDA SÜREKLİ HOCA DEĞİŞTİRİR VE ASÖNSÖR TAKIM OLUP DEVAMLI KÜME DÜŞERLER....
hemşerim güzel şeyler söylüyorsun inşallah herşey senin dediğdin gibi gelişir amaaa;

haftaya sahamızda dirençi denizliyi çözemeyip üstüne birde yenilirsek ne başkan kalır sivas takımında ne muhsin nede oyuncu
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla