Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
Alt 01.02.2010, 18:05   #108
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hemşerim madem fransadasın sana bir soru sorayım fransız ekolündenmiş bizim yeni oyuncular, kimdir nedir bunlar tanıyormusun? ağır otur batman gel derler bizde muhsin hocanın maçtan sonraki açıklamalarına bakıyorum birşey anlamıyorum, yok aubey ortadan topu çıkaracakmış fransada öyleymiş böyleymiş ben birşey anlamıyorum bu adamın dediklerinden. anlayan beri gelsin. takımın üzerinde adamın etkisi yok, oyuncu tınmıyor özellikle adı malum oyuncular
HEMSERIM MADEM SORUYORSUN SOYLEYIM SANA YEMINLE SOYLEYIM BIZI KANDIRIYORLAR OYALIYORLAR BU ADAMIN BIRSEYDEN ANLADIGI YOK ADINI TRANSFER GOSTERIP BUNUN ALTINDA BASKA OYUNLAR DONDURUYORLAR BEN FRANSIZ LIGINIDE BES YILDIR IYI KOTU TAKIP EDIYORUM BU OYUNCULARIN ADINI SANINI DUYMADIM NE BU FUTBOLCULARIN NE TEKNIK DIREKTORUN BIZIM TAKIMA VERECEGI BIRSEY YOK KENDI CARESIZ KALAN BIR HOCA FUTBOLCUYA NE VERECEK HIC GORDUNUZMU BIR TAKTIK VERDIGINI ANCAK KENDI KENDINI YIYOR
NOT MEHMETIN GOLUNE SEVINIYOR SEN MEHMETE NE VERDINKI ONUN ATTIGI GOLE SEVINIYORSUN KACGUN CALISTIRDIN BU ADAMI KARDESIM EGER BU HOCA BU ISI BILIYORSA YAPTIGI TRANSFERLERDEN BIRSEYLER BEKLEMESI LAZIM AMA MALESEF DURUM HIC OYLE DEGIL
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SEVDAMSIN58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...