Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
kaleci akina kimse laf etmesin bence gereksiz hocamiz hala super lige isinamadi ya rakibi izlemiyo macdan once yada bu isin ehli degil bukadar basiretsiz bir takim gormedim bulent uyguna kiziyodum amma onun oldugu zamanlarda kaybettigimiz maclarda en azindan mucadele eden oyuncular vardi simdi kimse kalmadi sahada kaleciden baska kaleci ne yapsin topu alan rakip bizim kaleye geliyo ortsaha yok defans yok forvet mehmet yildiz gelene kadar allahlikdi
yani tasin altina hoca ve yonetim elini atmali olmuyor artik bole gerekirse ceza kesilmeli futbolculara sezon sonunda sayet dusersek ikiyuzerbinlira ceza desinler valla kiclarini yirtarlar amma nerde ne yonetim ne seyirciler mactan sonra herkes evine gidiyo futbolcuda besgol yiyip aksam kafelerde caddelerde fink atiyo rahat rahat oynayan gezen tozan tek kulup oyunculari sivassporlulardir ne seyirci baskisi varrrr nede yonetim uyarisi uzerlerinde
arkadaslar ben yinede iddia ediyom kalma ihtimalimiz yuksek superligde amma en azindan denizliyi ekarte edip diyarbakirdan bir puan cikartirsak iki haftada kafadan dort sira yukseliriz bunu hoca veya oyuncularin kafasi basiyosa eger onumuzdeki iki maci cok ciddiye almalari lazim cunku rakiplerimizle oynuyoz onalara kaybedersek artik gercekden tehlike canlari calmayi birak kafamizda patliyacak ....