Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: "Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!"
Alt 02.02.2010, 18:57   #11
tuffi5819
Acemi Yiğido

27 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 tuffi5819 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: "Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!"

Yonetim sucu kime atacani sasdi
kardesim gozunuzle goruyodunuz turkiyeyi bilmedigini
bu adami ozmn niye getirdiniz aldiniz dogru coktuk
fikretcim sende coktun ne diyecenizi sasdiniz artik
bu takim dusmeyecek duserse ortalik karisir haberinizde olsun
madem boyle olacakdi neden sivas halkina bi heycan bi umur verdiniz 2 sene
ya boyle devam etseydi ya hic etmeseydi bizleri kandiriyosunuz su kisi suclu su kisi yapti suclu hepînizsiniz sivasi elinizde oynatiyonuz
ama biz bu takimi bir gunluk icin dgl omur boyu icin sevdik olumune kadar bunuda bil fikretcimm akili ol aklini alirlar cok bos seyler konusma suclu herkez
merak etmeyin bulent uygunlada canli canli konusdum 1ay once hemde herkez bi sert tepkiyle konustu adam nerden geldigini sasirdi onada bi arkadasimiz yuzune dedi sen gidersin baskasi gelir o gider baskasi gelir ama bulent bey bu takim gitmezzz haberin olsun dedi aynen sunu dedi sonra bir gun luk icin sevmedik biz sivasi olumune omur boyu icin sevdik
bulent beyde tabi sucu yonetime atiyodu
anderlecht sivasspor macinda biz 5 gol yemezdik abicim bu takimda bsyler donuyo ama ne kokusu cikar ben canli baktim maca kimse oynamak istemiuyo gibiydi zaten rakip kaleye dogru duzgun bi sutumuz yoktu dedim gibi uzerimizde oyun oynuyolar ve halen biz uyuyoruzzz
ama sunu BILSINLER YONETIM BULENT ONEMLI DGL BIZIM ICIN KONUSAN KONUSUN OTEN OTSUN BIZIM ICIN ONEMLI OLAN SIVASSPORDUR GERISI YALAN
SAYGILAR
tuffi5819 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla