Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yiğido Zorlu Viraja Giriyor
Alt 02.02.2010, 21:54   #26
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yiğido Zorlu Viraja Giriyor

bu viraji iyi gececegimizi dusunuyorum
ya su bi gercek basimizdaki hoca gercekten akilli ve zeki birisi bu konuda kimse suphe daji edemez basarilari ortada
eminim ama eminim hoca buralara mutlaka bir cozum ve planlari vardir ve ozellikle mehmetin geri dosnusu hocanin cok cok isine geldi ve sorunlarini (forvetteki ) ortadan kaldirdi hoca simdi tamamen defansi dusunecek gol yememeyi planlayacak ve insallah hersey inanin guzel olacak(takimin son superligteki son gunleri diye dusunenler var onlarada sunu belirtmek isterim madem size gore bitmis bir takim o zaman onun son maclarini destekleyin madem bitik bir takim)tabi ben ve benim gibi dusunenler icin asla superligden dusmeyecegiz
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...