Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!
Alt 03.02.2010, 16:16   #113
gold58
Acemi Yiğido

17 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 gold58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun!

Alıntı:
cşkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne olacak şimdi FİKRET efendi gidenleri beraber göndermedinizmi---yoksa BÜLENTin çiftligimiydi burası atı sattı katır kaldı ne yaptıysanız beraber yaptınız-- bülent satalım dedi siz oluru vermedinizmi ---yoksa siz orda kukla gibi oturdunuzda BÜLENT hoca bu işini bilir dogru olanı yaparmı dedınız---- eger öyle dediyseniz gidenin arkasından konusmayacaksınız--- çünkü herşeyden sizinde haberiniz var----haberiniz yoksa eger yönetimde yarım gun bile kalmaya hakkınız yok bırakın gidin----MUHSİN hoca türk futbolunu bilmiyor diyorsunuz valla bana hiç sormadınız alırken onudamı BÜLENT hoca ayarladı yerine YÖNETİMDEN HABERSİZ -----ben takımın belini kırdım sen batırmı dedi-----türk futmolundan anlamayan hocayıda siz getirdiniz bari arkasında durun bişeyler yapın yoksa yarın hiç biriniz olmayacaksınız buralarda----- belki BÜLENT giderken MECNUN baskanada buyuk kuluplerden bir koltuk ayarladıda sizin haberiniz yokmu----NE DERSİN FİKRET EFENDİ(CŞKN)
EWET YÖNETİMİN AKLI NERELERDEYDİ GİDENLER GELENLER VARKEN TAKIMIN TEK ERKEGİ VARMİŞ ANLAŞILAN BÜLENT HOCA KALIPTA SEN DÜŞÜRSEYDİN TAKIMI GÜNAH KEÇİSİ ARANMAZDI ŞİMDİ
gold58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gold58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...