Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü
Alt 19.02.2010, 18:12   #20
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü

ERZURUM şehir olarak türkiyede benimsediğim şehirlerin başında gelir nasılkı sivas hem doğuda hemde batıda siyasi sitratejik açıdan bir emniyet sübabı görüyorsa
ERZURUMDA ermeni,vede rusya sınırı itibarıyla bir emniyet sübabı vede manevi açıdan bize yakınlığı vede milliyetci duyguları yüzünden nerde bir ERZURUMLU görsem hemşerim derim
ERZURUM gibi büyük birşehrin bu konuma düşmesi beni çok üzdü.
beni ERZURUMUN bu konuda üzmesinden başka sitemizde sapla samanı karıştıran hala onlarca cahil insanın olması asıl üzüyor
şimdi sararım bunlara kimi oh iyi oldu demiş kimi beter olun demiş ben hatırlamıyorum erzurumun bize siyasi kültürel sportif açıdan bir düşmanlığını kaldıkı olsun böyle günde oh iyi olmuş demek insanlık ahlakıyla bağdaştırmam mümükün değil
BUNU ÜSTÜNE BASA BASA YAZIYORUM BAZI TARİHİNİ BİLMEYEN CAHİL İNSANLAR İYİ OKUSUN
BİZ 3. LİGDE ŞAMPİYONLUĞA OYNADIĞIMIZ ZAMAN VEDE ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ ZAMAN MALİYENİN OLDU KAVŞAĞA BİR PANKAR ASILDI HEMDE OBÜYÜKLÜKDE BİR PANKART BİZ KENDİ TAKIMIMIZA BİLE YAPTIRMADIK
ERZURUMLULARIN ASTIĞI PANKARTTA ŞU YAZIYORDU
ERZURUMUN DADAŞLARINDAN SİVASIN GARDAŞLARINA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR
bunu birçok sivasspor taraftarı bilir lütfen taraftarlığı sağa sola sataşmak misafir takım taraftarlarına küfür etmek taşlamak olarak görmeyin ben trübün kültürü olmayan taraftara taraftar demem sadece kalabalık
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...