Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bizi üzmeye hakkınız yoktur !
Alt 04.03.2010, 11:32   #16
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Bizi üzmeye hakkınız yoktur !

Doğru bir yorum doğru bir tespitte bulunmuş sayın İsmail Mut.Takım adına hiçbir şey yapılamıyor sahada.Bu oyuncuların bir bölümü geçen yıl aynı kadroda yer aldı, bunlar mı ruhunu kaybetti yeni gelenler mi ruhu bulamadı yoksa teknik heyet mi ruhunu kaybetti bilemiyorum.Ama bilinen bir şey var ki o da icler acısı durum.Yönetim de sanırım bu ruhu kaybedenlerden, takımı ateşlemek adına ne gibi bir girişimleri oldu hiç duyamadım.T.Direktör takımı gerekli zamanda gerekli müdahalede bulunamıyor, bunların hepsi birarada olunca takımın 3.ligde mücadele eden azimli, istekli ve hırslı olan takımlardan daha aşağıda bir surumda olduğu ortaya çıkıyor.Ya bu deveyi güdmeli ya da bu diyardan gitmeli derler ya, oynamyıyorsanız, yönetemiyorsanız, idare edemiyorsanız çekin gidin o zaman... erkekliğin %90 kaçmaktır derler, arkanıza bile bakmadan kaçın, ya da kaçacaksınız, daha öncekilerin yaptığı gibi.
Takım ligde kalamaz ise o zaman olan sivasa olur, sizlere hiç ama hiç birşey olmaz,çünki gurur olnayınca geçmişle yüzleşemez hiçbir kimse....